Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Derece: Haberde adı geçen firma adları ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Daha mualla konutlarda veya teamülyerlerinde toplanmış tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çışitalarını sağlamak üzere yekten bir tomar yangın merdiveni bile zaruri tutulabilmektedir.

Yangın merdivenlerinin yararlanmaı, sevimli güvenliğinin risk altında evetğu ivedili durumlar üzere zaruri durumlarla sınırlandırılmalıdır. Yangın merdiveni modelleri tasarlayan ve üreten firmalar, yangın eminği yönergelerinde tamlanan kaide ve yönetmeliklere uymalıdır.

Her yangın merdiveninin her iki yerında korkuluk, küpeşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Kullanılan kapı fitili muhtevain duman sızdırmazlık şarkaı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim sağlanabilir.

Olası yangın yahut herhangi bir ateş durumunda binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın merdivenleri, evgin durumlarda insanoğluın hayatını tehlikeye atmadan hızlı bir şekilde tahliyesini uydurmak derunin kritik öneme sahiptir. Şehirleşme artmaya devam ederken, binalarda ve konuyerlerinde yangın merdivenlerinin önemi yadsınamaz.

Yangına dayanıklı bapların yaşantı kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 yangın kapısı derecedir. Bu grado ilenmeşap kapının namevcut olması için fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını sundurmaımızın önemli bir parçbirliı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 ahenk sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yürütmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en yaraşır fiyatlarla malik tamamlanmak dâhilin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden anlık haber alabilirsiniz.

Gönül Kayıplarını Önleme: Yangın çıkış bapları, yapı sakinlerinin hızlı tahliyesini sağlayarak sevimli zayiatını en aza indirir.

Birgani firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve kişi emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Dolgular ile kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Tarafımızca meydana getirilen yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına  uygun yaraşıklı mimarilmaktadır. Sonunda denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde mazarrat görmenizi engellemektedir.

Yangına karşı güvende eğleşmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın dirilik güvenliğini sahip olmak için kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla itimat teşkil etmekteyiz.

Report this wiki page